dissabte, 21 de juliol del 2012

TINC UNA TXURRA QUE M'ESPATXURRA!!!

La meravella de la teva existència
m'obre les ales
vull ser l' estrella de la teva esperança.
Bàlsam pel teu dolor.
Per la teva tristesa
rialles i abraçades...
Que més pot voler un home?

18 comentaris:

  1. Quin home més afortunat...

    :) I jo que m'alegro que tornis per aquí i si tornes tant content... encara més.

    Coi, amb les muses! ja ens podries ensenyar el camí! :)

    ResponElimina
  2. Es ver, Elena. Qui estima valora allò estimat tan o més que a si mateix.

    ResponElimina
  3. Carmeta Les musses estan sempre enamorades , posa en pràctica el "mai donis per finit el temps de seduïr-me" i les tindràs sempre al teu servei...

    ResponElimina
  4. Saps, miquelangelet?

    Molt abans d'haver llegit el "mai donis per finit el temps de seduir-me" gràcies a tu, crec que ja el posava en pràctica... i tens raó sempre estaven al meu servei...

    Ara em dec fer gran... alguna cosa ha canviat i no sé ben bé què.

    Hi ha coses que no canvien: M'agrada llegir-te content.

    ResponElimina
  5. Ueppp! en Miquel Àngel és per aquí!!
    I sembla que està molt content, això m´agrada molt perquè ens torna regalar paraules que semblen música celestial.

    Uns bessets!

    ResponElimina
  6. Carmeta : ES IGUAL SI ENS FEM GRANS ESTAR ENAMORAT ES UNA CONDICIÓ APLICABLE A QUALSEVOL COSA , PERSONA , FENÒMEN , NATURALESA ,ART , ANIMAL, ES IGUAL DE QUE ESTIGUIS ENAMORAT LA QUESTIO ES ESTAR-HO. i ARA PERQUE ESCRIC AMB MAJUSCULES JO? ( he canviat el teclat i encara no m'el sé...)

    ResponElimina
  7. Lluna vaig i vinc aquest estiu paro a un poble que no te cobertura i quasi no em conecto així que t'hauràs de conformar amb sortides esporàdiques , tanmateix us llegeixon amb un catxarrillo pad que em vaig comprar que es una murga perque es conecta molt malament i es molt pesat de fer anar petonets molts i quedem per un trempó aviat he??

    ResponElimina
  8. Un plaer llegir-te i més tan content!
    Que ho passis bé en aquest poble sense cobertura. Ja ens ho explicaràs!

    ResponElimina
  9. Un home enamorat vol pensar en sa amada en tot moment i està feliç de fer-la riure; car ella riu per tot, que el cor se li fa gran quan arriba el seu do. Iuuuuuhuuuuu, tot rebé!!!!!

    ResponElimina
  10. I jo ara m'enamoro dels teus versos! M'agrada que treguis el cap de tant en tant. Petonets

    ResponElimina
  11. Glo , el plaer es meu de que em vinguis a veure encara que no sé d'on treieu qu estigui tant content , ara que estava trist? DE VEGADES HOM NO ES BEN CONSCIENT D'ALLÒ QUE COMUNICA , ES UN MISTERI ...

    ResponElimina
  12. Carmeta jo passava per Levalenet i Tu eres la Dama del castell .Una Trobairitz molt agosarada, intima amiga de l'Esclarmonda... Veram tenir un enconcre fugaç, Com sempre havien estat els nostres ... jo partia prest cap a Montsegur i marxava de nit per evitar encontres amb escamots de Montfort... Despres vaig saber que el castell fou pres dos dies despres que marxés , et vaig plorar secretament ...i vaig seguir lluitant..

    ResponElimina
  13. M'agradat molt aquest germen de novela que has escrit Silvia,Llençat ja a escriure llarg que be que pots fer-ho i molt rebe que t'en sortiràs.

    ResponElimina
  14. " I have nothing to declare except my genius", Oscar Wilde.

    Ja sóc a l'Urgell. Abraçades!

    ResponElimina
  15. No em faria res que la història es repetís,només per poder sentir els teus versos lliscant pel meu cabell descabellat i la teva mirada, clavi fi, d'olivera noble travessant mon cor. Com sempre fugaçment. Com mai més he enyorat i plorat la meva mort que em deia la fi de mai més retrobar-te.

    ResponElimina
  16. Estimar, i correspondre; no es pot demanar més. Que siguis per aquí i desprenguis aquesta energia, ens alegra a tots!!!
    Una abraçada!!!!

    ResponElimina
  17. Hola mi nuevo amigo Miquel

    Me alegro de que te siga. y si usted sigue mi blog también. Y ya que has seguido mi blog para más que esto. Un beso súper Yo! Leilinha

    ResponElimina