diumenge, 30 de març del 2008

I ENCARA DIRÉ MES...

A mi em sembla que la tal Nancy Klimas diu (millor dit diuen que diu per que aquesta suposada entrevista sembla més un comunicat d'agència ...) coses certes però inconcretes i toca moltes tecles ( com la del feminisme victimista, per cert tecla molt gastada ja...) alhora i no es decanta per cap i això em resulta sospitós sobre tot quan es una tipa que ve del sector del sida : sida, micoplasma, guerra del golf, armes de destrucció massiva? de que: de sistemes immunologics?. I ANDEMÉS PRECONITZA COM A FINAL UNA MÉS INTENSA COLABORACIÓ AMB ELS LABORATORIS. Acabaramos!!! pepito. Mossegada al negoci, primer creen la marfuga i endementres ja tenen preparat el remei... Es una Tapà com una casa que te la feina de continuar tirant fum i marejant la perdiu. I a mi ja no em maregen més aquestos. I mira que la Conspiranoia ja cansa, però si que penso que el silenci i l'immobilisme oficial amb el suposat SPP esta relacionat amb els origens del Sida, es a dir amb les probes africanes de les primeres vacunes de la Pólio. Quan a les mutacions armamentístiques de virus i bitxos com els micoplasma es cosa ben documentada a hores d'ara.
Ja se que la dic molt grossa però i que?: més grosses les diu el Bush i sembla que ningú li para els peus...Tots morirem algun dia senyor Bush i al cel diuen que reparteixen Hosties a manta i allí hi ha un milió d'Irakians esperant-lo ...
Però hi ha milions de persones ara a la terra amb Encefalitis miàlgica, fibromiàlgia, Síndrome postpolio, esclerosis múltiple . ELA, Lupus, etc, etc... que passa ací Senyors???!!!