dilluns, 5 de desembre del 2011

PERQUE NO ES FOT A MONJA? PERQUE QUAN LA CONSCIÈNCIA EMERGEIG D'AQUESTA MANERA VOL DIR QUE S'ESTÀ COMETENT UN CRIM.

NO SABEM QUI MANA . MANEN ELS MERCATS? MANEN ELS BANÇS, MANA EL FMI, MANA LA MAFIA INTERNACIONAL? QUI MANA? TANT COM PER A FER PLORAR A UNA MINISTRA D'ECONOMIA QUE ACABA DE SER NOMINADA, DESPRÉS UN COP D'ESTAT, QUE HA FET SALTAR AL BERLUSCONI , A QUI NO HI HAVIA MANERA DE FOTRE A FORA NI AMB TONELADES DE MERDA JUDICIAL ? QUI MANA???????????
QUI LI POSA LA PISTOLA AL CAP A AQUESTA SENYORA? QUE PLORA...
 
La vanguardia

6 comentaris:

  1. Jo també m'he quedat de pedra quan ho he vist.

    ResponElimina
  2. Benvolgut Miquel Angel Tena:

    Observant el teu blog veig que de forma indiscriminada uses material sensible de tenir drets d'autor. No només això sinó que no tens cap problema a donar llicència Creative Commons sense cap mena de pudor de material que no és teu.

    Seria d'agraïr que, com a mínim, coneguis si l'autor dels textos o imatges del teu blog estan disposats a que els comparteixis.

    Gracies.

    ResponElimina
  3. En la meva llicerncia hi posa "excepte per a materials de procedencia externa"cosa que invalida ço que tu afirmes. Per altra banda utilitzo materials que son a l'abast a de tota la red lliure .Que jo sàpiga la Ley Sinde no ha colat i aquestos comentaris teus son de molt mal gust i massa agressius, per a ser considerats amistosos. Tot el que hi ha al meu blog està llirement distribuit per la red i si en algun cas no he atinat a dir-ne la procedència ,haurà estat per un lapsus no pas perqué sigui habirtual en mi , sinó mirat'ho be i veuràs que sempre o Quasi sempre (Hom es humà i pot equivocar-se) poso ben clara la procedència dels materials externs ,que no estan subjectes a la llicèmncia Creative Commons com be queda clarament especificat .
    Per cert saps que no he cobrat ni un duro dels drets d'autor dels 4000 discos que es van editar per a ajudar a la Fundació de Recerca del Vall dHebron per a la Sindrome post Polio , ni tampos de les mes de 25 mil unitats que va editar l'AVUI en la seva col·lecció de la Cançó catalana, on hi havia la DANSA FINAL? 25, de tirada i ni una pela, saps que mai de la vida m'han pagat res els de l'SGAE. Abans de parlar de deshonestitats per part meva, potser que miresisi primer les corrupcións massives que campen a tort hi ha dret... lo meu es pecata minuta ademés . A Tu que t¡importa? Si no t'identifiques es que ets un buscarraons i Jo amb aquestos no m'hi faig APA , a Cagarla mamonm!!!

    ResponElimina
  4. M'acabo de repassar el blog de dalt a baix i excepte alguns petits oblids o erros en la procedència dels material . Tot el que no es meu, esta ben referenciat quan a la procedència i a l'autoria , i quan no ho esta es per que és material que esta en als meus arxius i procedeix d'amics artistes als qui ni falta fa que els pregunti si el ve be que hi posi els seus materials al blog, ans al contrari contents que n'estan. Aixó que tu dius de que "No només això sinó que no tens cap problema a donar llicència Creative Commons sense cap mena de pudor de material que no és teu." es fals i una acusació malintencionada que no t'accepto de cap manera. El Blog només te l'has mirat per sobre i has anat a la yugular sense parar compte que tu mateix et delates amb la teva mala intenció, si hi ha algun material "teu" o "sobre el que tu tinguis drets" mal referenciat nomes cal que donis la cara i cap problema per posar-ho be. Però si comences amb acusación falses i amagant la cara , no esperis de mi mes que despreci i indiferencia , dono aquest assumpte per acabat , no tens cap mena de raó,la pifies ridículament de mig a mig perque a la licencia hi pòsa el seguent"
    "AQUEST BLOG I ELS SEUS SUB-BLOGS , Excepte per als materials de procedencia externa".
    Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons." cosa que converteix en falsetat la teva acusació.

    ResponElimina
  5. Bé es mes o menys la cara que jo faig quan el Barça juga malament i estan a punt de fotre'ns un gol.

    Ara sense conyes, és una falta d' ètica força important que aquest senyora faci aquestes "carotes" mes que res perquè es un insult a la societat que es permetin jugar aixi amb l' estabilitat dels demès involucrant-se en decisions que ni de bon tros els hi toquen amb ells.

    Ens prenen per imbecils de fet ho varem demostrar nosaltres mateixos en aquestes eleccions perquè com la gent no te memòria dons ara ens tocara afeixugar a tots.

    Es humà plorar el que no ho és tant es fer-ho de cara a la galeria i per demostrar als altres l' penedits que estem dels passos que donem, perquè la solució es ben faci'l,no trobes?

    Sobre l' anònim nomes un incís, quan les paraules venen firmades es tenen en consideració i es pot parlar perquè estem d' gual a igual, però quan venen escudades en anonimats o noms falsos qualsevol comentari perd credibilitat.

    Petonás mestre

    ResponElimina
  6. El que te facis amb les teves creacions es la teva lliure i legitima decisio.

    El que circula per internet no es lliure, i citar la font no justifica el us il.legitim.

    A altres països mes educats i concienciats, la gent abans de fer us d'un material amparat per els dres d'autor, es comunica amb l'autor per demanar-ne permís.

    No em vull identificar i tampoc soc un maleducat per dir la veritat.

    Aqui l'unic que incompleix la llei LPI es l'autor del blog.
    Artículo 14. Contenido y características del derecho moral

    Corresponden al autor los siguientes derechos irrenunciables e inalienables:

    1. Decidir si su obra ha de ser divulgada y en qué forma.

    2. Determinar si tal divulgación ha de hacerse con su nombre, bajo seudónimo o signo, o anónimamente.

    ResponElimina