dissabte, 21 de maig del 2011

ETICA

Està clar que l'home i la dona d'a peu conserva , una ètica , sigui la que sigui. L'Home encumbrat, l'Home i la dona de la Elit Política i Econòmica No tenen Ètica , se l'han venut durant el procés d'ascenció....

3 comentaris:

  1. Vull pensar que no tots afortunadament, però si és cert que si alguna cosa no canvia ens anem a convertir en l' esgraó perdut d'alguna cosa que es diu dignitat, en una part de la història on no hi ha vencedors ni vençuts nomes un buit existencial que ens condueix a no formar part de res.

    ResponElimina
  2. Miquel Àngel, les persones som les mateixes... i si et digués jo, la quantitat de persones d'a peu que no conserven gran cosa d'ètica, tindria feina per una bona estona.

    I vull creure que a l'inrevés també pot passar, que algú pot pujar i mantenir la seva ètica, tot i que això cada cop ho dubto més.

    Però jo penso que és, perquè els que pugen amunt són majoritàriamentr dels que ja no la tenien abans.

    ResponElimina
  3. D'acord però jo estic generalitzant les honables excepcions ara no venen al cas es el conjunt dels Politics i els Banquers el que està en questió, El que es veia venir i estva tardant massa ja s'està produïnt ,Que potser es pensaben que la gent no acaba reaccionant tard o d'hora als abusos? Doncs ja ho tenim aquí i no crec que un cop posat en marxa ,pari ni a hosties ...

    ResponElimina