dijous, 20 de gener del 2011

I AIXÓ ES LA MARE DE DEU QUE HA BAIXAT DEL CEL....

5 comentaris:

  1. FEIA MOLT DE TEMPS QUE NINGÚ M'IMPRESIONAVA COM AQUESTA ARTISTA

    ResponElimina
  2. M'has deixat bocabadada, es una de les millors cantants Egípcies de l' historia, a més hi ha a la vora del Nil un vaixell on anar a disfrutar de la seva musica veient sortir el sol, una bretolada potser pensaràs pero per mi, ambuna bona conversa son d' aquells moments per enmarcar.

    I quan estava aprenent àrab era una de les principals musiques que ens posaven per el tema de la pronunciació, ella i l'Omo Kunsum, ets tota una caixa de sorpresas eh?
    Gràcies

    ResponElimina
  3. Pos a mi me la va fer conèixer el cantautor Xavier Baró , un dels genis desconeguts d'aquest desconegut pais nostre i vaig quedar flipat per sempre més per que es celestial i angèlica i només li falta levitar per acabar de comunicar encara mes una força espiritual que fascina. Vamus que em te lo cor robat. i l'escolto molt sovint no sabia que fos egipcia pensava que era del Liban.

    ResponElimina
  4. Cert es nascuda al Líban, però va emigrar a Egipte molt jove, te fins i tot la doble nacionalitat, per aixo els egipcis van fer d'ella una institució dins del país i una de les veus mes representatives.

    ResponElimina
  5. Caram!! quina sort que tens ! aquesta feina teva de viatjar es molt bona per a la salud mental

    ResponElimina