divendres, 24 de gener del 2014

LA CREU D'0C , LA CREU DELS CATARS SERA EL ROSETÓ DE LA 12 CORDES .

La fare sobre una planxa de fusta de teca, que tinc per algun calaix i de tal manera que es pugui posar i treure per si cal reparar la electrónica que hi haurà a l'interior , "Un piezoelectric al pon transmetra a un previ el vibratge de les cordes i la podre endollar a un amplificador o directament a una taula de só. Es bàsic poder equalitzar be aquestes guitarres o sonen - de vegades - una mica "enfangades" de barreja de frequències. Estic en "Ellu" rebaixant la tapa fins a dos milimetres molt poc a poquet, talment esculpint-la com si fos un violí . Si tot surt com em penso que ha de sortir . Sonarà molt millor que abans a part de que li posaré una boca interna que es un gran descobriment modern :
O-PORT 



  • Mejora el sonido de las guitarras acústicas
  • Sonido lleno y considerable mejoría del comportamiento acústico y la amplitud de armónicos
  • Especielmente notable  en instrumentos amplificados
  • Evita el acople
  • Largo: 9,843 cm hasta 10,16 cm de diámetro
  • Color: Negro

  • - COSES QUE DIU LA GENT SOBRE L'ARTILUGI NOU QUE ES UN INVENT DE (PLANET WAVES) DE FET UNA MARCA DE MOLT BON HARTWARE PER A AUDIO)

    1-
    Fantástica solución para potenciar el volumen en acústico y evitar acoples amplificando.
    Lo he utilizado en una acústica Cort con piezo de Thomann y en escenario, amplificando por la PA y funciona muy bien. Anteriormente usaba un tapón de goma, que imposibilita el uso acústico. El O-Port permite utilizar la acústica sin enchufar, sonando incluso con más proyección que antes. Lo mejor es que evita casi por completo los acoples al  usarla amplificada con el piezo.
    Se ajusta perfectamente a la boca de la guitarra, aunque la boca sea algo estrecha (como la mía) y no hay que quitársela para nada. Es muy fácil de colocar. La tengo colocada desde que la compré hasta ahora.
    Artículo muy recomendable.
    2-

    Une bonne surprise





    Effectivement plus de volume acoustique et un meilleur équilibre du spectre sonore, un peu comme si le tout était légèrement compressé tout en restant très soyeux. J'utilise une Yamaha Compass CPX10 avec des cordes thomann Ernie Ball 11-52 bronze 80/20.

    A signaler tout de même quelques vibrations parasites en picking dans les aigus à bas volume dues je pense à l'ajustement imparfait du produit dans la rosace de la table (tolérance normale pour s'adapter à différentes guitares) mais on doit pouvoir y remédier thomann facilement en le calant d'une manière ou d'une autre.

    Sinon globalement ce fut une bonne surprise, tant pour moi que mes auditeurs qui ont très bien entendu la différence et le mieux.

    Je recommande donc largement car je pense que ce petit accessoire peut embellir le son de thomann toute guitare et de toute façon il est facilement escamotable. Le prix est un peu élevé pour un bout de plastique mais finalement pas tant que ça pour le service qu'il rend. A essayer absolument avant d'envisager autre chose de plus coûteux pour améliorer votre son et en thomann tous cas avant de remplacer votre guitare.

    3-

    Parfait.





    Acheté pour éviter le larsen, il rempli très bien son rôle. Après expériences de plusieurs scènes depuis mon achat, j'en suis définitivement convaincu.
    Il permet d'entendre et de ressentir sa guitare.
    Au niveau de l'amélioration du son, je thomann n'en sais rien, ce n'est pas flagrant sur des guitares qui ont d'origines un bon son ;o)

    4-

    Helmholscher Resonator





    Nach oben beschrieben Prinzip unterstützt der O-Port in spührbarer Weise bei meinem Takamine Bass G- Serie das Tieftonverhalten. Da es für den Takamine mit 10,7cm Bassloch keine passenden Abdeckungen oder O- Ports gibt habe ich thomann ein Reduzierstück aus Sperrholz angefertigt und sauber von innen eingeleimt. Bei eingesetztem O- Port sieht man von der Maßnahme nichts. Verstärkt setzt das Feedback erfreulich spät erst ein. Wunder darf man nicht erwarten, aber das Instrument klingt insgesamt satter und tiefer.

    (TRADUCCIO A MÀQUINA) :

    Després de principi descrit anteriorment, l'O-port de greus Sèrie G suporta el comportament de baixa freqüència en forma spührbarer amb el meu Takamine. Com que no hi ha portades coincidents o ports S per el forat cm sota Takamine 10.7 I Thomann un reductor de la fusta contraxapada feta i neta enganxats des de l'interior. Al port d'O inserit es pot veure a partir del no-res mesura. Cada vegada més, les votacions complaure a una final de la primera. Els miracles no s'ha d'esperar, però l'instrument emet un conjunt més ric i més profund.