divendres, 22 de novembre del 2013

VINGA!! VINGA!! A CONCERT!!!

Sona Marineta: Trio Dumky

AVUI!! : 22/11/2013

Hora

20 h

Organitza

Ajuntament de Mollet del Vallès

Lloc

Centre Cultural La Marineta

Juan Carlos Mansilla (violí),
Irene Labrador (Avioloncel) 
i Xavier Palà (piano)

Preu entrada: 3E

POS, EN AIXÒ TE RAÓ ... JO TAMPOC EM SENTO UN ESPECTACLE I DE LA PENA INFINITA JA NI CAL QUE EN PARLEM....



DIMARTS 19 DE NOVEMBRE, A LES 0.30h -33-

"Toti Soler. D'una manera silenciosa"

El guitarrista Toti Soler és una figura cabdal de la música moderna del nostre país. Ha estat pioner en l’apropament al flamenc, precursor de la música progressiva i laietana, artista pop d’èxit precoç, mestre en l’art de musicar poetes i company fidel de grans cantautors.

Toti Soler, mestre de la guitarra

Toti Soler és totes aquestes coses, però també és un rebel. Un artista que encara es busca a ell mateix, que porta a dins el que ell en diu “la pena infinita” i que en la quietud i la soledat de l’Empordà ha trobat l’espai per viure i fer música a la seva manera. “Toti Soler. D’una manera silenciosa”, que agafa el títol d’una peça popularitzada per Miles Davis (“In a silent way”) i adaptada a la guitarra per Toti Soler, és un retrat íntim de l’artista. Dirigit per Jordi Turtós, amb la realització d’Àngel Leiro i Joan Simó i guió de Roger Roca, el documental fuig de la biografia per centrar-se en la personalitat de l’artista.

Hi apareixen, entre d’altres, la cantant Sílvia Pérez Cruz i el pianista Jordi Sabatés, tots dos col•laboradors de Toti Soler en la seva llarga trajectòria, però també personatges anònims que formen part de la vida personal i musical de Toti Soler a l’Empordà. El tràiler del documental es pot veure aquí.

“Toti Soler. D'una manera silenciosa” és es va estrenar a l'última edició del festival In-Edit.Beefeater.

Aquest programa estarà disponible en streaming durant els 7 dies posteriors a la seva emissió.