dimecres, 13 de novembre del 2013

9SON - OBERTS.. ALS PREMIS DE L'ENDERROCK !!



9SON aixeca el teló al 2010. Aquests 10 músics aconsegueixen, amb les seves cançons i els seus directes, una energia i una força que omple de sabor i color. Alegria, festa, sensacions i explosió!
La primera gira Somni d’Estiu Tour guarda més de 150 concerts plens d’il·lusions, somriures i mil i una experiències, viscudes mentre viatjaven pels carrers i les places dels Països Catalans, i començaven a fer camí als festivals de músiques del món per Europa.
Enguany han estat nominats a dos premis Enderrock, obtenint un 2n premi en la categoria de millor directe de Folk i Noves Músiques, i un 3r premi en millor grup de la mateixa categoria. L’any 2012 van guanyar el 1r premi al concurs de música de Badalona, i van quedar 2ns al concurs del Track Vendrell, tot fruit del primer treball “Salsa Rumbesco”.
És ara, al 2013, que tota aquesta càrrega explota i fa brollar sons, idees, paraules i ritmes, que el grup intenta captar en la seva màxima essència. Per viure-ho i compartir-ho, ens obren les portes al seu nou disc: OBERT. Un àlbum fresc i versàtil, compromés amb la recerca de la fusió de les arrels musicals i identitàries del grup, però que alhora desprén la diversitat que el caracteritza, fruit de les diferents influències culturals i musicals dels seus membres.

Si tens ganes d’obrir-te, vés a un dels seus concerts en directe, i prepara’t per espiar la màgia d’un somni que just acaba de començar…

http://www.9son.net/

Per la meva part aquestos musics son bons i sufiencientemt preparats per a fer la música que els dongui la gana i ara fan això que fan perqu s'ho passen bomba fen-t'ho`!! I això es el que val i es NOTA!!, I tampoc hi ha una nota que sobri ni unaltra que falti . Aquestos dies a la punta Nord Oriental de la Noguera haurien de frisar molt  perque d'alguna manera uns musics que hi sovintegen i en son pertinents i o adoptius, estan a punt de ser "Nominats " com a els millors; Cosa sempre relativa, però engrescadora!! Però això, de fet, no es el que més importa  .El que importa de veritat es la alegria, la frecura i la bona onda que comuniquen mentres fan música divertida per a divertir i també que aprofitin per a colar  coses que fan pensar ... I no com alguns que en son un rato d'inocuus que es el que ara es porta molt!!també. Fan el que els toca de fer:  Son Joves . Tenen talent i ganes i els hi anirà be. Perqué ja els hi va be, els va de conya!! fan alló que els agrada de fer...i son molt ben acollits per la penya!.  Cosa que no pot gaudir tothom!!