dimarts, 12 de novembre del 2013

Jo no hi arribo ací ... Però es igual ella ja ho fa.



O FINS ACÍ QUE ENCARA ES MES LLUNY





ES QUE LA LINDA PERRY "M 'INSPIRA " VES QUE HI FARE!!

Linda Perry (Springfield, Massachusetts, 15 d'abril de 1965) és una cantant i compositora, filla d'un pare portuguès (Alfred Xavier Perry) i mare brasilera (Laila Perry).
Lider i vocalista de la banda nord-americana de rock alternatiu de arrels Indies i Grunge 4 Non Blondes ja desapareguda . Coneguts sobretot per la cançó Wats Up?, un grandissim èxit en la dècada de 1990, i el disc single de la banda, Bigger, Better, Faster, More!, 1992.
Després del final del grup , Linda Perry va llançar com a solista en 1996 el seu primer àlbum en solitari, "en vol", i en 1999, "After Hours") també es va convertir en una productora, treballant amb artistes de la més alta èxit com Christina Aguilera , Celine Dion, Gwen Stefani, Britney Spears, Pink, Courtney Love, James Blunt, Giusy Ferreri, Vanessa Carlton i Adam Lambert. Ella és obertament lesbiana. Apart al 2010 Linda forma una nova banda, The Deep Dark Robot. La banda va llançar el seu primer àlbum en 2011, anomenat 8 Songs About a Girl. D'Linda Perry (nascuda el 15 d'abril 1965) és un productora nord-americna de rock músic, compositora i haenrregistrat grans temes . AA part de ser coneguda com a vocalista i principal compositor de 4 Non Blondes, Perry ha fundat dues companyies discogràfiques i s'ha convertit en una important compositora i productora. Ha escrit i produït cançons d'èxit de diversos cantants de molt exit comercial, incloent Christina Aguilera (qui va tenir un hit # 1 a Perry "Beautiful"), Rosa (qui va tenir un hit # 1 amb "Get the Party Started" de Perry, i Gwen Stefani ("What You Waiting For?" del seu àlbum Love. Àngel. Music. Bebè.)). Perry també ha contribuït en gran mesura als discos de Courtney Love i Kelly Osbourne, així com la produccio i distribució de James Blunt als Estats Units. Linda Perry és la filla del portuguès-americà Alfred Xavier Perry i d'origen brasiler Marluce Perry . La seva mare ha treballat com a model, dissenyadora, i detectiu privat. El seu pare, Alfred Xavier (1928 - 2005), va treballar Tant d'enginyer de so com de músic. Linda te set germans, cinc germans (Jay, Salomó, Marc, Marcel i Joan) i una germana (a Sally). Linda va passar la seva joventut lluitant amb una malaltia renal i problemes d'addicció, abans de centrar-se en la música. Va créixer en una família artística i musical, Ja de ben jove, Perry mostràun gran talent musical i l'interès d'una jove promesa. La seva primera cançó va ser "Girls Pity", a la edat de 15 anys.