dimecres, 25 d’abril del 2012

TOTI SOLER & CARLES M. SANUY - "DE VEURE UN NEGRE TORNAR-SE TANT BLANC" - UN ESPERAT SUCCÉS .- POESIA DE VERES I MÚSICA VERITABLE-.... DOS HOMES FORTS A L'ENSEMS...










Us faig avinent la informació sobre l'espectacle que, amb el títol de De veure un negre tornar-se tan blanc -amb textos de CARLES MARIA SANUY i música de Toti Soler -  S'estrenà a Balaguer, el propassat divendres dia 20 d'abril, a les 21.00hs en ocasió de la inauguració del nou  
 Casal d'Entitats -  Lapallavacara.
 


Per a una millor lectura dels textes us recomano que us baixeu l'arxiu l'obriu amb un visulitzador habitual de fotos o arxius varis.













Al Carles M. Sanuy. Jo li dec masses coses per a posar-me ara a fer-li una apologètica .Basta que us digui que ens vam criar al mateix carrer i que entre casa seva i casa meva només n'hi ha unaltra. Que de molt jove en Carles M. ja va donar mostres de tenir una curiositat i un talent que el feien singular . Si. Ell es una persona singular entre tants plurals que feinegen i romanen orbs al nostre poble tant bonic . Darrera de moltes iniciatives  que apelen a la cultura com a mètode de salvació contra la estulticia, hi és Ell. I segurament hi serà sempre . Aquesta vegada no vaig poder anar a vorel's . Em perdo moltes coses últimament ... com en Casassas a l'Horiginal d'ahir... però hi soc igual . 
Quan al Toti Soler que voleu que us digui, que no sapigueu, us en transpasso l'alegria de tenir-lo encara entre nosaltres ...I que encara li quedin restes per emprendre noves aventures com aquesta... Gràcies Toti.