dimecres, 17 de març del 2010





DISCURS ANTICIPAT DEL PROTA DE L'ACTE


Benvolguts:
us faig reenviament d'un tarjetó que m'ha arribat de Lleida, convocant-vos a un concert, on tota una séria série de Primeres Séries de la Música d'autor Lleidatana i Catalana i Mallorquina i Valenciana i de molt més enllà,... eencaaara... cantaran les "CANÇONS DE LA NIT BENIGNA" de plàcida memòria, elles, i que ara ressucitaràn de la mà i la veu d'aquestos ilustres cansautors.
Per tal de cel·lebrar la reedició del disc del mateix entitlat que correspon al títl, idèntic d'una joia poética del Gran Poeta de Guissona JORDI PÀMIAS, que tant generosament em va cedir i que alego, Jo he cedit. També molt generosament, a la :
"FUNDACIÓ INSTITUT DE RECERCA DE LA VALL D'HEBRON" per que l'equip que investiga la Fatiga, la crónica i la sincrónica i la poliomielítica, la vírica i la retrovírica i tal... pugessin comprar bolígrafs i canviar la tinta de la impresora, sense tenir que fer una instància i esperar 8 mesos per veure acomplits els seus anhels. Si hagués sabut, tan sols sospitar, que ultrapassariem de llarg aquestes espectatives i que en vendriem- per ara- 4000, còpies ---Potser m'ho hauria repensat--- o, sutilment introduït una clàusula amb lletra petita que em permetés esgarrapar-ne alguns calerons!! llastima!! Com que ara ja està tot firmat, no em puc fer enrrera... i per això els meus amics, Parlautors, me fan aquesta celebració per veure si em passa lo disgust... i m'en reanimo una miqueta.

També vindrà el Dr. José Alegre Martín, Cap de la Unitat de Fatiga Crónica de l'Hospital de la Vall d'Hebron, professor, incansable investigador i gran orador. Qui us farà una exposició detallada i brillant dels "intrínclis" d'aquestes malalties Fatigoses i que ja, des d'ara i sense conyes, us recomano molt seriosament. Podreu comprar el disc per 10 E. i o fer un donatiu més generós també, si us sobren los calers.
ELS MALALTS DE LA SÍNDROME POSTPOLIO, FATIGA CRÓNICA I CANSATS DE TOTA MENA us estarem molt agraïts si veniu i piqueu força de mans.
Per cert; Començarà el Dr. Alegre, a les 8 amb punt i com que els discurs de presentació ja el dono per acabat, passarem directament a la musíca, que és de lo que va l'assumpte, a part de fotreus los calers, està clar.

Us hi esperem a tots de grat, o per força... . Tanmateix, no creiem necessària la presència de piquets a les carreteres...el poble esta calmat, no s'ha posat nerviós, el poble esta calmat, no s'ha posat nerviós... el poble està calmat, no s'ha posat nerviós...

Firmat i rubricat
Miquel Àngel Tena-Rúbies