dimecres, 27 de desembre del 2006

Una blog pública...o una moleskine


Em pregunto si aquesta dèria per mostrar, aquesta immediatesa que ens presta i precipita La red, no ens deixa massa sovint en una evidència temporal, del tot impúdica, si som sincers, i si no ho som; llavors que fem?. -Que és tot aquesta merderola , sino una mena de "mercadillu" de vanitats pedants i altres foteses?-No se, no se... Quan em pica el clatell es que no ho veig clar ... D'entrada aquest dies he tancat la barraca per que han passat coses al meu redós que, si he pogut compartir amb la moleskine (A! la Gènia Clara!), no, amb aquesta cosa pública que és la meva blog. Ve't-en -ací la diferència.
Per que hauria de sotmetrem a mi mateix a una mena de Gran Hermano emocional en directe i a diari, per tal de satisfer la meva pròpia necessitat d'exposar-me? Quin es el límit que jo mateix seria capaç d'auto-imposar-me .? I si he d'estar auto-limitant-me i fent un diari a part com més o menys ja anava fent . Quin sentit té fer dues feines? Altrament Tu, qui en teoria llegeixes aquestes collonades, alego m'escrius un privat i tota la comèdia es desfà com un volado de cal Graells...
Es evident que el concepte i la tecnologia del Bolg, supera en eficàcia al Grup de Yahoo, que per a mi ja fa temps que es obsolet.-Esperava pacient que millorés però no-. La qual cosa em fa pensar en traslladar els Hortets, al format Blog, -o definitivament al web. On crec que podrien adquirir una presència molt més directa. Potser si plantejo la blog més com una plataforma creativa que com una bitàcora personal, si que agafaria un sentit de més utilitat. No n'he visitat moltes de blogs. Així que soc un neòfit que parlo per la meva pròpia experiència. I ja m'està be.
Ja sóc un home quasi definitivament lent i això val perseverar quasi tota una vida. Com l'Àngel va deixar escrit cal ser demoratius en perseguir un orgasme.